We continue our report about construction of the stepped greenhouse below the guestrooms.

Here we have a view looking down on the greenhouse construction site.

[photos: Nadia Begin & text: David Tollas]

In this side view we can see steps and some of the planter bed walls, as well as columns that will support a membrane to cover the greenhouse.

The crew is working on some of the retaining walls.

Juliano Lovadina watches as Tristan Tollas and Tristan Schrager vibrate the concrete in the first level of a column.

Jun Ito, workshopper from Japan, finishes a small concrete wall.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>