Construction
volunteer Soren Manillen is measuring the layout for a relief design
that will be imprinted into the concrete wall of the light scoop in
Unit 10 of the East Crescent Complex. [Photo & text: SA]


The very middle of
this drawing shows Paolo Soleri’s design for this wall. [Photo & text:
SA]


Construction foreman
Ray Shong is discussing the best way to cut out the separate pieces of
the design with Jeff Masty and Spencer Marese with volunteer Isamu
Tomono looking on. [Photo & text: SA]


Here is the outside
formwork of this particular wall. [Photo: Nadia Begin & text: SA]


Mounting the relief
patterns on the wall form before the reinforcement bars are placed.
[Photo & text: SA]


Ray Shong and Maria
Gonzales pose in front of the completed form work with design that will
eventually show up in reverse on the outside concrete wall surface.
[Photo: Nadia Begin & text: SA]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>