The greenhouse attached to the Camp bathrooms needed a new membrane.
Pictured: Agriculture Manager Adam Nordfors and Barrett cut the plastic to size
in the Vaults and then carted it down to Camp.
[Photos and text by: Jennifer Thornton]


The greenhouse sans membrane.


Barrett tightened down one of the eight boards that secures the membrane to the greenhouse.


It took a crew of eleven people to complete the task.


Everyone had to simultaneously pull the heavy plastic in order to create a smooth, tight
surface.


The crew had to maintain the tension until Adam and Barrett could tighten down the frame.


Two teams alternated screwing down the boards running down the sides of the building.


Brett admires the finished product. Now, the greenhouse will provide a viable space
for winter gardens and keep the bathroom toasty during the cooler months.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>