This continues our report of renovation of the East Foundry Apartment and surrounding landscape.

The first layer of concrete has been has been poured into the trench around the outer wall of the back porch.

[photo and text by Sue Kirsch]

The rock wall between the foundry apartment and the Colly Garden is rebuilt.

[photo by Sue Kirsch]

Here we are above the same rockwall and can see a trench that was dug around the back of upper rim of this rock wall.

[photo by Sue Kirsch]

The area around the olive tree has been raised and shored up with a small rockwall. This makes a deep bed to hold the moisture from watering.

[photo by Colleen Connery]

Plumbing has been exposed for rework.

[photo by Sue Kirsch]

The crew has started on the form work and and rebar for a new top level of the steps to the back entry of the east foundry apartment and also the back of the planter.

More about this in upcoming reports.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>