We continue the report about the East Foundry Apartment and surrounding landscape renovation [see posts from 12/16, 12/18, 12/20, 12/23 and 12/27/2013].

The space behind the in-place back wall of the planter is prepared for installation of a form for the platform for the curved planter panel.

[photo by Colleen Connery and text by Sue Kirsch]

The back of the wall form is heavily braced.

[photo by Colleen Connery and text by Sue Kirsch]

Workshop participant Conrad Strano-Mcanany works on the plumbing right next to the wall form.

[photo by Colleen Connery and text by Sue Kirsch]

Here is the completed form with rebar installed.

[photo and text by Sue Kirsch]

The crew is pouring concrete for the platform.

More in upcoming reports.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>