We continue the report about the East Foundry Apartment and surrounding landscape renovation [see posts from 12/16, 12/18, 12/20, 12/23, 12/27, 12/30/2013 and 1/3/2014].

The curved planter panel has been undisturbed on it’s bed of silt for the concrete to cure.

[photos by Colleen Connery and text by Sue Kirsch]

The form is removed.

Construction chief Dan Reiff.

The form is moved next to where it will be installed.

Here we can see the platform on which the planter will rest.

The form is in place.

The next step is the pour of the back of the planter and photos will be the next report.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>