We continue the report about the East Foundry Apartment and surrounding landscape renovation [see posts from 12/16, 12/18, 12/20, 12/23, 12/27, 12/30/2013 and 1/3 and 1/6/2014].

Here we can see the curved planter panel in place and the inner part of a form for the back part of the planter.

[photos and text by Sue Kirsch]

Paolo vacuums the interior of the form to prepare for concrete to be poured into it.

Dan adds support straps to make sure the form does not let any concrete leak out.

Here we can see the rebar cage inside of the form.

Concrete was poured and has set, the form is removed.

More in upcoming reports.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>