This continues our report about a winter project for our construction and groundskeeping crew and volunteers, the renovation of the East Foundry Apartment access and surrounding landscape [see posts from 12/16, 12/18, 12/20, 12/23, 12/27, 12/30/2013 and from 1/3 to 1/20/2014, and 2/5/2014].

As the fence is installed by Ron and Isaac, the construction team continues on the path the the east entrance, here with a form for a new stair case

[photos and text by Sue Kirsch]

The path leading to the staircase has to be widened.

The form and reinforcement steel are in place.

In our next report we will see photos of the concrete pour.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>