We continue our report on the re-construction of the staircases that lead into the Colly Soleri amphitheater.

The construction crew and workshop participants are mixing concrete to pour the first part of the new stair case.

[photos by Chihiro Saito, text by Sue Kirsch]

Here we can see the base for the steel reinforcement bars poured and construction manager Ron Chandler is doing a last check on the form for the retaining wall on the side of the new stairs.

A bucket brigade is bringing small amounts of concrete and it is carefully guided into to form.

The concrete mix in the form has been vibrated to settle and smoothened on the surface.

The form is covered.

More to come.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>