We are working on a project to improve the area behind Unit 9 and 10 by adding ADA parking spaces. Here is a drawing from our planning department that shows the anticipated installation of a new permanent shade structure for the east facing entrances to Unit 10 and ADA Unit 9 of the East Crescent.

[photos and text by Sue Kirsch]

The crew is excavating for a u-shaped slab for wheelchair accessability.

View of the area

A view taken from the Unit 8 staircase. In the background we can see camp and the agua fria river valley.

Excavation and preparation is complete. The ground has been evened, rebar cut and installed on little blocks to keep it elevated. Here we see workshop participant Jesse Fernandez.

More to come.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>