The construction of the visitor parking entrance fence continues. Tristan helped operate the concrete mixer to prepare the concrete to be poured into the wall forms.

(photos by lvb and text by smm)

Tristan and workshop participate Richard, move the readied concrete into a wheelbarrow to be transported closer to the forms.

With buckets, the construction crew moved the concrete from the wheelbarrows and carefully poured it into the wooden forms.

Workshop participant, Irene Pancotto, pours concrete into the form.

With the forms filled to the top, the crew used edgers to smooth out the surface.

They even imbedded a small Cosanti Original tile at the end of the form.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>