Construction is continuing the project to improve the area be Unit 9 and 10 with a permanent shade structure. Here is a drawing from the planning department that show the anticipated installation of a new permanent shade structure as well as the completed ADA Parking Spaces.

Jona worked diligently to weld and finish the steel beams that will support the shade.

The steel beams were fitted into place before being painted with white enamel paint to protect them from rusting.

Construction manager Joel, with Landscaping manager Julie, teach the workshop participants Ellen and Rebecca the process of pouring concrete footings for the footings.

Here is the finished frame for the shade material. More to come.

(photos by Sue Kirsch, text by Shannon Mackenzie)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>