Work on the guardrails along the new Visitor’s Entrance path continues.
Meanwhile, the Construction and Landscaping crew put together drains along the pathway. In the left-side photo, you can see the water permeable cloth material used for lining the trenches along the slabs. This cloth, filled with gravel, would keep silt away while allowing for water to flow freely.

All workshop-participants helped with this project as part of their hands-on building experience. As raw materials are brought in and layered, bigger rocks are broken down with the help of a power drill.

Planter beds are formed with retaining rock walls and fresh soil.
The Construction and Landscaping crew continue working on the new Visitor’s Entrance, and we will resume the reports on this project on Wednesday, April 8.

[Photo & text: dkt]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>