? Today, we continue with a report on the landscaping of Arcosanti’s new Visitor’s Entrance.
The workshop participants helped with the project that teaches about use of local materials. Rocks from the surrounding desert were carefully selected and arranged, in order to form a protective drainage edge along the concrete paths.


? Here, you see the result of this effort and also the blend between man-made and nature.


? In this photo, our Landscaping Coordinator, Ron Cnahdler, has begun work on a retaining rock wall that will be used as a planter as well.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>