?

On June 30. we reported on the effort to extend the work area of the Foundry. Part of that pour was a small beam that surrounds this new work area. On top of that beam the crew has now built a form for a table surface.
[Photo & Text: sa]



?

There is no room for a concrete mixer close to this site, which is why there was a large pump truck for the big pour on 6/28. For this pour the concrete has to be wheel barrowed to below the new work area. From there it is chained up in cans.
[Photo & Text: sa]



?

Many hands make short work out of a large task.
[Photo & Text: sa]



?

Patient detail work achives a smooth finish. In future this long table will be able to seat a good-size dinner party. It is a work area with a great view.
[Photo & Text: sa]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>