? This continues the report of a new storage shed for the Ceramics Studio from 9/25/06.
[from upper left] Expanded metal lath was applied to the outer walls, before they were covered with another coat of concrete. Construction staff Brendon Maloney and Mario Nuzzulese prepare a special concrete mix. Angus Gluck [with hat] headed this project. ? This continues the report of a new storage shed for the Ceramics Studio from 9/25/06.
[from upper left] Expanded metal lath was applied to the outer walls, before they were covered with another coat of concrete. Construction staff Brendon Maloney and Mario Nuzzulese prepare a special concrete mix. Angus Gluck [with hat] headed this project.
The coating was moistened and cured for three weeks.


? Once the first coating was cured, another thin coat of concrete was applied. Dry silt was added to this coating while it was wet.
[from upper left]Workshop participants Jung Ju Lee and Gabrielle Falconi, workshop participant Alfonso Elia, construction volunteer Darina Trendafilova, Jung Ju Lee and workshop participant Stanford Mandizha.


? This surface coating blends well with the surrounding structure. The ceramics shed is complete. Well done!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>