? This continues the report from 2/7/07.
The last panel is hoisted into place. The crane is diligently maneuvered by landscaping coordinator Ron Chandler.


? Now work begins on the path from the Ceramics Apse, around the new wall, to the Visitors Center entrance. Pavers and one of the railings are removed.
The walkway will be aligned to the level of the retainingwall that supports the new panels.


? Directly north of the new wall is an area for Handicap Access Parking and for delivery trucks.
Part of the plan is to make this area more level and accessible. More to come on 2/26.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>