? We continue our report from 12/17/07.
Local contractor Lane Malouff and crew pour concrete into the form for the first part of concrete curb with an access ramp.


? The crew finishes this long concrete curb.
Cosanti Foundation has received a $50,000 tourism development grant from the Arizona Office of Tourism for work that will include a major upgrade of the Visitors Parking Lot, as well as an ADA pathway leading from the parking lot to the Bakery level entrance, additional night lighting, and a solar photovoltaic system to power the lights.


? This same pour included the first part of the concrete walk-way that connects with the existing visitors path.
The parking lot will be covered with an initial layer of ABC gravel. The final layer of material will be completed with a local rock called Black Canyon Gold.
Report continues on 12/21/07.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>