? Continuation from 1/26/07. [from upper left] The counter top and custom shelving was installed in the kitchen area of Unit 9 light-scoop studio in the East Crescent.
Matching tiles provide a splash-guard.
The small additional counter top has been mounted onto its metal frame and a wooden storage shelf was installed below it.


? The tiny restroom was beautifully finished [see reports of tiling process on 9/20 and 9/22/06].
[Distortion is due to having to take photos in a very small space. The walls are straight]


? [from upper left] Looking into the other direction within the same space, note the loft that has been installed to provide a sleeping area. Small details, like a nicely finished wooden shelf in the slim window box, greatly enhance this very efficient space.
A bank of windows above the loft provide good lighting and ventilation. This report will continue.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>