? We continue our report from 2/18/08 on construction made possible by a grant of $50,000 from the Arizona Office of Tourism (AOT) awarded to us in October 2007.
The solar panels and control units will be located to the East of Visitor Parking on a concrete slab in the south-east corner of the existing recycling area.
? We continue our report from 2/18/08 on construction made possible by a grant of $50,000 from the Arizona Office of Tourism (AOT) awarded to us in October 2007.
The solar panels and control units will be located to the East of Visitor Parking on a concrete slab in the south-east corner of the existing recycling area.

A trench has been dug to bury wiring from the anticipated solar panels to existing utility lines. Shown here are site electricians Dr. Sparks and Brendan Scott [right photo].


? Adjacent to an existing concrete slab, two rectangular trenches have been formed up. They will hold the A-frame anchors.


? The crew erected scaffolding on the concrete slab and lifted the heavy cylindrical swivel girder to the top of the scaffolding.
This report continues on 2/22/08.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>