? Continuing our landscaping report from March 24th:

At the ceramics apse, our landscaping crew and current workshop participants poured the second concrete panel early this week.


? Now the concrete is left to cure. The first panel is visible in the back left corner of the picture. Together the panels will be part of a new planter.


? In the meantime, the landscaping crew created new concrete pavers to replace a few broken ones near the Sky Suite.


? And they also began construction on a rock retaining wall in front of the Greenhouse Guest Rooms.


? As work progresses, we will continue to report on landscaping projects.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>