In preparation for the return of “Repositioning Paolo Soleri: the City is Nature” from the Scottsdale Museum of Contemporary Art, the archives and metal departments have collaborated to design and build custom shelving to safely store some of the larger architectural models.

Here, Jona and Tristan work together to construct the first vertical piece of the shelves.

Installed on wheels, the shelves were finalized in the metal shop and then transported to the storage area.

Driven to the East Crescent Keystone from the Metal Studio, the shelves were moved into the storage unit by Joel, Tristan, Eric, and David from the Construction team.

Here they are empty next to the other pieces in the storage area, awaiting the return of the retrospective.

(Photos by Sue Kirsch, text by Shannon Mackenzie)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>